AKTUELNO

Volonteri Grada Vršca biće uključeni u akciju i prema potrebama naših najstarijih sugrađana odlazice u nabavku ovih proizvoda, rekla je za Pink.rs gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

Grad Vršac i JKP “Drugi oktobar” sprovode akciju „Kupuj lokalno – domaće“, kako bi se pomoglo poljoprivrednim proizvođačima da za vreme vanrednog stanja lakše prodaju svoje proizvode sa kućnog praga, kao i da se stanovnici Vršca nesmetano snabdevaju svežim voćem, povrćem, mlekom, sirom, kajmakom, jajima. Te proizvode građani su kupovali na Agriko pijaci koja je do daljnjeg zatvorena.

Foto: Pink.rs

Na sajtu Grada Vršca, kao i na sajtu JKP Drugi Oktobar nalaziće se podaci poljoprivredniih proizvođača koji su dugogodišnji zakupci tezgi na Agriko pijaci, sa kontakt telefonom i asortimanom robe koju nude, tako da ih građani mogu i prepoznati jer godinama kupuju njihove proizvode.

Foto: Pink.rs

Gradonačelnica Vršca pozvala je i sve maloprodajne objekte sa teritoriji grada da se priključe akciji i pomognu distribuciju domaćih proizvoda vršačkih poljoprivrednika kroz svoje prodavnice.

Foto: Pink.rs

#Grad Vršac i JKP “Drugi oktobar”

#Vršac

#koronavirus

'