AKTUELNO

Hteo je da je urazumi.

Voditeljka Dušica Jakovljević i urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević nastavili su da ispituju Taru Simov i Mateju Matijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja zbog čega misliš da članovi tvoje porodice ne prihvataju Taru? Koje su to stvari kod Tare koje bi mogle da osramote tebe i njih - upitao je Darko Tanasijević.
Nemam informaciju da je ne prihvataju... Plašili smo se kako će moji ali i njeni reagovati. Ona nema taj momenat kao ja, ja imam svest o tome gde sam, imam tu staloženu crtu, svi imamo neku zadršku, svesni smo da smo na televiziji - rekao je Mateja.
Ti si Tari rekao: "Moji roditelji su na lekovima zbog tebe" - podsetio ga je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila priča da bih joj nametnuo tu kočnicu u ponašanju. Otišlo je predaleko jer je ona to krenula da priča po kući. Izmislio sam da sam dobio informaciju da ljudi spolja nemaju lepo mišljenje o njoj i da su moji loše. Ja nemam tu informaciju. Poslednje što sam video jeste ono za Novu godinu kad su moji došli. Hteo sam da joj nametnem zadršku tim lažnim informacijma. Sve što mi smeta, to je samo moje. Ja sam se u nju zaljubio i volim je, mene ta devojka predstavlja... U meni se borilo srce i razum, kad se mi posvađamo ja uključim razum, kažem neke stvari možda i na silu da bih je gurnuo od sebe. A onda za pola sata me prođe bes, vidim je negde i onda dođe ono što mi je u srcu. Mislim da smo se ponašali katastrofalno - rekao je Matijević.
Tara, ako kažeš da ne voliš Mateju što ti je zasmetalo kada mu je Maja ušla u toalet - pričitala je pitanje Dušica.
Maja mu je ušla dva puta u toalet kad smo se mi raspravljali. Ona je pogrešno protumačila, mislila je da je namerno isterujem. Nije shvatila da smo mi imali raspravu, zato je nastao naš konflikt. Svaki put kad kažem da ne volim Mateju to je inat i ego, on mene povredi, kaže mi da je izmislio informaciju, tako sam i ja izmislila nešto da bih ga povredila. On ustane i kaže da ne oseća ništa prema meni, da ga je sramota mog ponašanja, onda što ja ne bih pozdravila tri, četiri bivša dečka. On gleda da me pogodi emocije, a ja njemu ego, kad mu udarim na muškost - navela je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja izmišljenja priča želi da izazove nešto dobro, a njena da me povredi - rekao je Mateja.
On je meni rekao da nije u potpunosti iskren sa mnom i da nema odgovor šta ćemo napolju, tako da sve ostavljamo vremenu - zaključila je Simova.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'