AKTUELNO

Tada je imala malo više od godinu dana.

Dok su zadrugari čekali početak večerašnjih "Nominacija", Anabela Atijas i Luna Đogani odlučile su da podsete sve zadrugare na nestašluk koji je imala Nina Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, o ovome je Luna već pričala pred kamerama rijaliti programa "Zadruga", ali o tome nikada nije govorila Ninina i Lunina majka Anabela.

Ona je... vidi, da se ugledaš na nju. Dete od 14 godina, prelepa je, predivna je, neka lepota ne znam... Meni je ona bezobrazno lepa - rekla je Luna.
Pripazi dete od godinu dana, ona (Luna) deset... - započela je priču Anabela, a onda je Luna dodala.

Foto: TV Pink Printscreen

I ništa ode mama u prodavnicu i ona ispred maltezera, ja igrala igricu... Vidim tu Nina se igra. Ja osećam nešto smrdi, pomislim Nina se uk*kila. U jednom trenutku prilazi mi Nina sva umazana i plače. A ona: "Seko, ovo nije lepa čokolada", jadna mislila da je to čokolada. Ja ovako gledam u nju i samo sam se sklonila, dok mama nije došla. Ništa joj nije bilo. Sa ulice jedu g*vna, ovo barem zna čije je - rekla je Luna.
Ali on nikada ne bi k*kio u kući. Zovem ja mamu moju: "Mama šta da radim, pijelo mi dete...", a ona: "Hajde, da joj mleko". A najjača je Nina, ova (Luna) priča to u Zadruzi i kaže Nina: "Da li je realna ova, priča o meni i g*vnima i u Zadruzi"- rekla je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'