AKTUELNO

Posade su, pre povratka u Dubai, uoči privremene obustave letova, na 39 lokacija mahala putnicima na letovima Emirejtsa.

Tim Emirejtsa sa aerodroma u Pragu poručio je: "Vidimo se uskoro".

Ovo nije zbogom, rekli su iz kompanije, nakon što je avio-kompanija svoju flotu poslala nazad kući u Dubai erbasom A380s i boingom 777s.

Zemaljsko osoblje Emirejtsa širom sveta imalo je zadatak da se oprosti sa putnicima sa letova sa svake destinacije.

Let EK005 za London Hitrou bio je poslednji let Emirejtsa koji je napustio Međunarodni aerodrom Dubai u utorak 24. marta napustivši terminal 3 u 16.05.

Poslednji povratak azijske kompanije u Dubai bio je EK262 iz Sao Paula. Avion A388 završio je svoj let iz Brazila koji je trajao 13,5 sati, a sleteo je u Dubai u sredu, 25. marta. Njegovim sletanjem za sada su obustavljene sve putničke operacije kompanije Emirejts.

Posade iz Praga, Njuarka (Nju Džersi), Seula, Londona i Ciriha snimljene su kako otpozdravljaju putnicima pre nego što avioni odlete.

Teretni letovi se nastavljaju

Sledeće dve nedelje dok su avioni Emirejtsa prizemljeni, aviokompanija će pripremati planove o tome kako da nastavi da radi.

Za to vreme, takođe će rasporediti svoju teretnu flotu širom sveta kako bi obezbedili sigurne isporuke robe od životnog značaja, sanitetskog materijala i hrane tamo gde su potrebni.

Emirejts leti na više od 150 destinacija širom sveta. Kako se zatvarao vazdušni prostor poslednjih nekoliko nedelja avio-kompanija je postepeno smanjivala usluge u raznim zemljama.

#Putovanja

'