AKTUELNO

Nastao opšti haos!

Anabela Atijas ponovo se rapravljala sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem, a iako je Đogani navodno želeo da sklopi primirje, ponovo je uspeo da isprovocira bivšu suprugu, zbog čega su nastavili sa svađom i iznošenjem prljavog veša.

Đogani je ovoga puta želeo da se čuje u koga je Anabela bila zaljubljena u toku njihovog braka, a takođe istekao je da je bio maltretiran od strane Andreja Atijasa, ali i Anabeline mame Jadranke.

Foto: TV Pink Printscreen

'Ajde malo da pričamo u koga si se ti zaljubila, 'ajde malo da pričamo? - provocirao je Gagi.
U Marka 187, ali nikada nismo bili zajedno, nikada - govorila je Anabela.
Kaži nešto lepo o meni, 25 godina smo bili zajedno. Zašto si onda bila sa mnom u braku?
Jer sam te se plašila. Spominjao si da ti je Milena donosila narkotike, znaš li koliko je ona sada ljuta na tebe - govorila je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja to govorio, govorila je Ermina, budaletino jedna raspala. Mogu i ja tebi da kažem da si ti spavala sa pola Beograda, pa je to laž. Ja i ti možemo svašta da pričamo. Kako ti možeš da se družiš sa mojom bivšom devojkom - pitao je Gagi.
Kako ti možeš da se družiš sa Andrejem, da mu tražiš pare?! Deca su bila kod Andreja tri dana, Milena je dolazila da ih presvuče, kako da im ne budem zahvalna - pitala je Atijasova.
Mene je Jadranka tukla, hvatala me je za gušu - otkrio je Gagi, međutim Anabela mu nije ostala dužna.
Ja imam bebu od 15 dana, on mene tuče. Tukla te je jer si tukao njenu ćerku, tukla te je jer si nasilnik. Ja se porodila od drugog čoveka, on mene maltretira, Otišao Andrej i prebio ga, više nikada nije zucnuo - objasnila je pevačica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Pink.rs

'