AKTUELNO

Nije mu lako zbog svega što njegova prijateljica prolazi!

U Beloj kući je juče nastao pravi skandal kada je pevačica Anabela Atijas, koja se u subotu uveče uselila u velelepni grad, iznela sve detalje iz privatnog života sa Gagijem Đoganijem, te ispričala da je 17 godina trpela porodično nasilje od strane njega. Detalji koje je iznela šokirali su naciju, a Anabela je usput pomenula i njenog prijatelja Mirka Gavrića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Anabela je ispričala da je Mirko Gavrić znao za sve ono što je ona proživljavala od strane svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, te da joj je žao što nije izneo istinu dok je bio u rijalitiju. Mi smo ovim povodom stupili u kontakt sa Mirkom, kako bismo saznali šta je to što on zna o Anabeli i Gagiju i na šta je tačno aludirala.

Ja sam sa njima sarađivao 10 godina, a iz te saradnje izrodilo se veliko prijateljstvo sa Anabelom, koje i danas traje. Sada je gledam i slušam šta priča i slike koje mi se vraćaju me razaraju. Dok sam boravio u Zadruzi, morao sam da balansiram kada je Gagi u pitanju jer je on Lunin i Ninin tata, a Anabelin bivši muž. Pronašao sam način da zaštitim sebe i ne mešam se u njihove odnose. Ipak su životu u pitanju. O Anabelinom životu znam apsolutno sve, ali nemam prava to da iznosim osim u njenom prisustvu - rekao nam je Mirko.

Foto: Pink.rs

Kako će se ova situacija dalje odvijati i šta će se dešavati u danima pred nama, ostaje da sačekamo i vidimo.

Autor: Nemanja Vujčić

#Anabela Atijas

#Mirko Gavrić

#Zadruga

'