AKTUELNO

Da li će i ovo poricati?

Večeras je Bane Čolak tajno zamerio i izljubomorisao Ivani Krunić zbog toga što se javila pevaču Nemanji Nikoliću, pa joj otkrio da ga gleda Aleksandra Nikolić, kako bi je napravio ljubomornom. Ivana se odmah suočila sa Aleksandrom u garderoberu, a za njom je ušao i Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si čudna prema meni, ne znam zašto. Nijednog trenutka nisam pogledala u dečka u smislu da mi se sviđa - rekla je Aleksandra Ivani.
Videla sam par puta, rekao mi je on, ne bih obraćala pažnju inače - zamerila je Ivana.
Ja sam kriv, ja sam istripovao sve - ubacio se Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Počela sam da obraćam pažnju kada si hteo da me napraviš ljubomornom i počela sam da gledam. On je meni zamerio večeras što sam pohvalio Nemanju Nikolića kako peva, pa je rekao da će da priča kako mu zameram Aleksandru - nastavila je Ivana.
Imam problem sa tim jer te povezuju, prošli put je bilo sa di-džejem... Ti si velika paćenica, jer transparentno pokazajuš moju ljubomoru - dodao je Čolak.
Nemoj da pričam za koga si mi transparentno ljubomorisao i to tvoji drugovi. Mrš u p*čku materinu - uzvratila je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana se zatim požalila Edisu Fetiću i Dragani Mitar, a oni su ispričali kako je Dragana ljubomorisala Fetiću van rijalitija kada je izlazio sa "drugaricama". Fetić se pravdao da nikada ništa nije imao sa tim drugaricama, dok je Dragana verovala da je istina drugačija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Nemanja Nikolić

'