AKTUELNO

Orozoviću nije bilo prijatno.

Večeras se u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", nakon priče o odnosu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, govorilo i o druženju Branislava Radonića Brendona i Nikole Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega izbegavam. Od ide za mnom, provocira me, posmatra me dok se presvlačim... To vide ljudi ovde. Ja se nikada nisam skinuo go za 6 meseci, ali mi ne prija to. On ide za mnom, a ja bežim od njega. On kaže da hoće sa mnom komunikaciju, ja ne znam šta da radim sa njim - rekao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti voliš da pokazuješ svoje telo i to namerno radiš. Ti si ostvario film u svojoj glavi, zato te i sprdaju. Kakve ti priče pričaš, jesi li normalan? - govorio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su najnormalnije funkcionisali, dok Brendon nije spasio Orozovića. Orozović ne treba da se sekira za svoju s*ksualnost, ako je u nju siguran. Treba da se druže i da skapira da je Brendon jedno purpurno biće. Da Orozoviću to ne odgovara, on bi ućutao i sklonio se - govorila je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeo si da upoznaješ sebe u drugom svetlu kada si video Brendona, to je tvoj unutrašnji bunt. Kako mene ili Miljanu može da ugrozi Brendon? - pričao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte ove g*zove, Brendon ne ulaže džabe u ove g*zove! Dva dana neka idu na Rajsko ostrvo! Upoznaj sebe! - rekla je Miljana, Nikoli.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'