AKTUELNO

Došao kao podrška u studio.

Bivši zadrugar Pavle Jovanović bio je gost voditeljke Dušice Jakovljević u studiju u emisiji "Izbacivanje", kao podrška Marku Miljkoviću.

Šta se događa sa Markom? - upitala je Dušica na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Od sve ove tri "Zadruge", vidim ga kao nekog ko je najjači sada, opustio se. On zna i u privatnom svetu da bude, da ne kažem, bahat... I te kako odbrusi. Evo danas je bacio tortu, što je meni opravdano. Danas ga je pogodila ova pesma upravo zato što je bio Lunin rođendan. To je pesma koja se vrtela u "Zadruzi 2". Ja sam se sa Savom čuo pre emisije, nije imao indicije da ga isprovocira. Ne opravdavam ga što je tako uradio, nije morao tako da uradi, ali razumem, bio je već izrevoltiran tortom - krenuo je da priča Pavle.
Ali Luna je sama rekla da je sve podseća na Slobu, logično da će se aktivirati i ti fanovi - ubacila se Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ona je rekla to u vrtu. Da li je to rekla da bi iznervirala Marka ili stvarno, ne znam. Mislio da nema potrebe za tim, da se ti fanovi aktiviraju, znaju da između te dve osobe ništa neće biti. Marko tako reaguje uvek, ne zna da reaguje iskulirano. Tako je reagovao i prošle godine. Njemu je motiv da bude u prva tri mesta, ako ne i prvi. Malo je agresivniji... Nema potrebe da se svađa sa novinarima, ljudi rade svoj posao - istkaao je Jovanović.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'