AKTUELNO

Haos na velelepnom imanju!

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić posvađali su se nasred rođendasnkog slavlja Lune Đogani, kada je Vrbaški rekla svom dečku da joj uništava život, a nekoliko minuta kasnije nastao je haos na velelepnom imanju kada je Ajdarpašić saznao da se Mina pozdravila sa Savom Peroviće, sa kojim je bila intimna u prethodnoj sezoni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene s*reš da ti ja uništavam dan, neko ti je stvarno nekada uništavao život, nisi govorila - meni govoriš to za svaku sitnicu, ispada da sam ja najgori za tebe. Dolaziš mi i prebacuješ mi da je tvojoj majci loše zbog nas dvoje - rekao je Mensur.
Neću više da ćutim, rekla sam da je tvojoj majci loše zbog tebe i mene - rekla je Mina, koja je negodovala zbog toga što se Mensur prethodno posvađao sa Anom i Davidom čime joj je, kako tvrdi, upropastio dan.

Nakon desetak minuta, Mensur je saznao od Baneta Čolaka da je Mina u prethodnoj sezoni bila intimna sa Savom Perovićem, koji je gost na rođendanskoj proslavi Lune Đogani, a onda je Mensur napravio haos.

Nemoj da si me pogledala više nikada u životu! Pozdravljaš se sa momkom sa kojim si se j*bala prošle godine, nemoj više nikada da si mi se obratila, smrdo jedna - rekao je Ajdarpašić Mini, pogodivši je jastukom.

Kada je shvatio da Mensur nije znao za Sava i Minu, Čolak se izvinjavao zadrugaru.

Izvini molim te, Mensure, nemoj da ja budem razlog Minine i tvoje svađe, ja sam mislio da ti to znaš to, puštani su klipovi - rekao je Bane.
Ona da se ljubi i grli sa nekim sa kime se j*bala pored svog dečka, i to sa mojim sugrađaninom. Nikada više pored mene neće sesti - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'