AKTUELNO

U ''Zadrugu'' ulazi sa zanimljivom životnom pričom!

Teniser i teniski trener Luka Belić, večeras postaje ravnopravni takmičar u rijaliti programu "Zadruga", a ped sam ulazak na velelepno imanje otkrio je pravi motiv ulaska a tiče se braka sa ćerkom poznatog bugarskog fudbalera Hrista Stoičkova, koji je okončan pre nekoliko meseci.

Pred sam ulazak, Belić je u razgovoru sa Dušicom Jakovljević otkrio da se oseća fenomenalno, te otkrio svega nekoliko detalja o bivšem braku.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavni motiv jesu neistine koje su bugarski mediji plasirali o meni i mojoj bivšoj supruzi, želim da kažem pravu istinu. Moja supruga i ja smo se razveli pred Nove godine. Živeli smo u Teksasu, a moj bivši svekar je živeo na Floridi, nikada nisam trpeo pritisak medija, jer se do sada nisam eksponirao - rekao je Belić, a onda otkrio svega nekoliko detalja.
Naš brak nije funkcionisao poslednjih godinu dana, ja sam se vratio u Evropu. Od avgusta 2013. godine mi smo otpočeli našu vezu. Mislim da će biti interesantnije da sve kažem kada uđem u Zadrugu, ne želim odmah sve da otkrijem. Nije istina da sam je ja napustio, neke stvari su se izdešavale, pa sam ja rešio da stavim tačku na sve. Nisam je ja ostavio kao što ona kaže, jednostavno, neke stvari koje je ona radila dovele su me do toga, mislim da njeni roditelji ne znaju o čemu je reč. Sada nemamo nikakav kontakt - rekao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostanite uz rijaliti program Zadruga, da saznate sve detalje intrigantnog braka koji je izazvao burne reakcije u medijima.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'