AKTUELNO

Ovo joj zamera.

Ispred sobe za izolaciju i rehabilitaciju ovog popodneva Luna Đogani i Marko Miljković su imali veliku i burnu raspravu tokom koje su iznosili jedno drugom sve ono što im smeta u njihovom ljubavnom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti samo vidiš ružne stvari, ne vidiš koliko te ja volim, ni ništa... - govorila je Luna.
Kada neko poštuje kao ja tebe ustaneš i kažeš: "Svi su pozvani, ali na moj rođendan niko nije dobrodošao ko je uvredio mog tatu i Marka". Tako se poštuje osoba koja se voli. Nema priče, ako nekog voliš. Meni ta potvrda znači da si tu, kao prijatelj, kao sve... Razumeš? Dogovorili smo se, šta bude, biće, zato što si ti rekla. Trebali smo da se pomirimo pre mog ulaska, pa bih možda nešto drugačije radio. To je baš bitna stvar. U nekim situacijama neću da te stavljam ispred sebe. U mnogo situacija sam te stavljao ispred sebe. Nema potrebe - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaboravio si da sam ja tebe stavila ispred nekih stvari koje su bitnije. Ja želim da budemo tim. Ti hoćeš da svi čuju kako ti imaš stav, kako ti meni držiš predavanje... Ja ne želim da se oni (zadrugari) slade - dodala je Luna.
Ti zoveš ljude na rođendan koji me vređaju. Mi nismo tip takvim tvojim postupcima. Jaši se tamo s nekim koji su šest metara ispod zemlje za razliku od tebe. Budi Luna iz Zadruge 1 - pričao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'