AKTUELNO

Suočio je sa surovom istinom.

Nataša Radan i Mlađan Jovanović su večeras posle muzičkog kviza imali otvoren razgovor u kom je Radanova priznala da se kaje zbog stvari koje je radila u "Zadruzi" sa muškarcima, jer je upropastila vezu od tri godine, a Jovanović ju je iskritikovao.

Ti da upropastiš tri godine nečega, ko je bio tu za tebe, zarad čega? Da te gleda pijanu i ne znam šta... - zamerio je Mlađa.
Četvrtog (septembra) smo se videli, rekao mi je da ne uđem, kada je video da je gotovo, rekao mi je da pazim šta pričam i da pazim šta radim - priznala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti nisi pazila... - nadovezao se Mlađa.
Da sam otišla kad sam htela, kad je bio njegov rođendan, ne bih napravila nikakvo sr*nje. Ja sam mnogo opterećena, nego ne pričam ni sa kim - požalila se Radanova.
Znaš kakvo si mu poniženje nanela, taj muški ponos, šta je gledao ovde, znaš koliko je teško. Njemu dobro nije... Nekoliko grešaka sa Fićom, situacija sa Radetom, pored svega toga, pričaš da ti se Karić sviđa, a imaš čoveka koga voliš i sa kojim si tri godine. On neće hteti da te vidi - rekao je Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mlađan Jovanović

#Nataša Radan

'