AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Atraktivna pevačica Katarina Grujić svoju publiku nedavno je obradovala hit singlom pod nazivom "Muška kur*a". Ona je priznala da je imala susreta sa muškim kur*ama.

Pesma ima autobiografskih delova. Nažalost. Ali ta prevara koja je opisana u pesmi danas može da se poveže sa svakom drugom devojkom. Mnoge su doživele izdaju partnera, pa eto prva ja. Zato pesma nosi snažnu emociju i poruku: ''Ne praštajte prevaru, ne dajte da vas iko ponižava i vređa'' - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Kaća se bavi takvim poslom da je u stalnom kontaktu sa brojnom publikom, a na nepristojne ponude nikada nije odgovarala:

Rođena sam u dobrostojećoj porodici, fino sam vaspitana, školovana sam i ceo život sam okružena pažnjom roditelja, sestre i prijatelja! Muzikom se bavim jer je to oduvek bila moja velika ljubav i želja, a ne zbog materijalnog zadovoljstva. To što danas mnogo nastupam i dobro zarađujem samo je plus u životu jedne mlade devojke. Nikada nisam imala potrebu da budem igračka nekih deda milionera koji su po jahtama i hotelskim sobama razvlačili neke pevačice i nazovipevačice. Ako je to njima lepo i isplati im se, meni nije.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, Grujićeva nije želela da kaže na koje tačno pevačice misli.

Prepoznaće se one same! A nemam ja šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi - rekla je pevačica.

Autor: J.V.

#Katarina Grujić

#pevačica

'