AKTUELNO

Rat između njih ne prestaje.

Zbog čega je ljubomoran na Marka Miljkovića i Mensura Ajdarpašića, bilo je pitanje koje je ove noći u emisiji "Pitanja gledalaca" dobio Mlađan Jovanović od strane publike koja redovno prati dešavanja na luksuznom imanju u Šimanovcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da sam ljubomoran. U životu sam imao mnogo žena. Ja te stvari vidim i vide i ostali, ali neće to da kažu. Ja ih neću mešatiti. Ja znam šta je istina i neću da se pravdam i to je to. Ja sam praštao. Ja sam čovek koji voli pravdu - rekao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ga krivim što se ovako ponaša, kao da on ima 19 godina, a ne Nina. Mislim da je Mlađa zaljubljen u Ninu, ali to nije obostrano. Trebao je ranije da preseče to - pričala je Matora.
Ja sa ovim čovekom ne bih pričala da ne radimo "Zadrugoviziju". Samo o tome pričamo. Svaki put kada je nešto vezano za njega, ja i dalje negativno pričam o njemu. On mene i danas nervira. Mlađa me ne nervira. Mensur me nervira. Ti tvoji stavovi i to - govorila je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim neke stvari da sačuvam za nas. Ona je ta koja svaki put hoće da priča. Meni je sve jasno. Hoće da bude rijaliti igrač. Sad si bitna - pričao je Mlađa, Nini.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'