AKTUELNO

Krivo mu je!

U emisiji "Pitanja gledalaca" povela se polemika o stvarima koje su se desile u noći sa utorka na sredu. Nakon haosa sa Draganom Mitar posle žurke, Edis Fetić uputio je žestoke reči Marku Miljkoviću koji je Edovu ljubavnicu slučajno udario vratima.

Foto: TV Pink Printscreen

David Dragojević je govorio da on ne zna šta bi sve učinio kada bi se takva situacija dogodila njegovoj devojci Ani Korać zbog čega je publika imala pitanje za Davida: "Sa Edom si ogovarao Marka, kako si se osećao kada je Ana posle pet minuta otišla kod Marka da uzme novac za salon? Ako si toliki frajer, što joj nisi ti obezbedio novac ili zabranio da uzme novac od Marka? Mora da je divan osećaj kada neko drugi ispunjava tvoje dužnosti, da li je tako i napolju?".

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ogovarao Marka, nego sam prokomentarisao tu situaciju koja se desila. Marko je bio tu kod vrata i rekao to za pare. Pare ću da mu vratim - rekao je David.
On (Marko) mi je davao novac i u prvoj i u drugoj sezoni - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam tačno to ni slušao. Rekao sam da postoji život i nakon ovoga. To je moje. Sve ćemo napolju da rešimo. Namerno ili nenamerno, ti možeš da udariš čoveka i na ulici. On (Marko) nema 15 godina - pričao je Edo.
Ja sam kriv u toj situaciji. Bio sam preopušten, pukla me ta neka ludačka ideja. Kriv sam i može da kaže šta hoće. Nije bilo namerno. Nisam namerno šutnuo u vrata da povredim nekoga... Zaleteo sam se, zezalo se malo... Kriv sam - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'