AKTUELNO

Nastaće haos!

Drvo mudrosti pozvalo je Ivu Grgurić u Rajski vrt, gde je sa njom krenulo da razgovara o aktuelnostima i situacijama u Beloj kući, kao i njenoj ljubavi sa Filipom Đukićem, a zatim je oplela po Milici Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam se malo zaljubila. Svi su primetili naše simpatije, ali ja sam čekala da on prizna, pa sam se opustila. Smatram da sam zaslužila da budem srećna, da ne plačem. Iskreno je - rekla je Iva, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ima ljubomornih zadrugara, oni govore da sam počela da se igram rijalitija. Nemam ništa protiv njih, biću iskrena. Nemam ništa protiv Milice, mi smo od samog starta bile jako dobre. Podržavala sam odnos nje i Bore od samog starta, smatrala sam da je to krenulo pravim putem. Otkako sam krenula u odnos sa Filipom, primetila sam njene poglede, koji su učestali, ti njeni tužni pogledi svaki put kad skrenem pogled u njenu stranu. Od tada sam obratila pažnju na njena izlaganja, počela je da me provlači stalno. Tvrdim da je i dalje zaljubljena u Filipa. Ona je bila zaljubljena u Filipa i pre rijalitija, bila je zaluđena njim. Ne opravdavam Filipa, ali ne može na silu. Rekao je i sam da ne voli negativne ljude. Za ženu je to jako ponižavajuće, ali ne treba da se sveti, treba da ide dalje. Opet, ja tu ništa nisam kriva. Šta ja treba da radim, da krijem svoje emocije. Ona želi da mu se osveti - istakla je Grgurićeva, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Bora i ja smo super od samog starta, povredile su me njegove reči. Vidim da mu je stalo do Milice, ali on ne zna kako da dopre do nje. Ona je zapala u neku negativu, fizički izgled, udebljala se, kosa, problemi sa organiznom, sve to stoji... Ali joj je najveći problem Filip, ne zna kako da se iskobelja. Vrte se u tom začaranom krugu. Bora pokušava da razgovara sa njom, ali ona ne želi da mu kaže pravi razlog jer će onda svi ispasti u pravu - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarima je smetala moja priča sa Stefanom, ne znam zašto smo ih boleli. Nisu verovali zašto je Stefan prešao preko moje prošlosti, verovali smo da smo jaki napolju, pa su pokušali da nas razore. Sada nas podržavaju, govore da smo dobar spoj. Ne bodemo zadrugarima oči. Iskreno, rangirali su Stefana i Filipa, Stefan je iznad, Filip ispod, i sada kada sam ja po njihovom rangu pala dole, sada sam okej, ali to samo govori o njima, koliko su sujetni - zaključila je zadrugarka, pa otkrila tajnu za pesmu:
Želim jednu pesmu, odaću tajnu. Nataša se jako zaljubila u Mlađu, to mi je rekla... Da ima simpatije, koje su sve jače i jače. Onda sam skapirala da se zbog toga svega svađa sa Ninom i da je zato provodila vreme sa Mlađom - otkrila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Milica Kemez

#Zadruga 3

'