AKTUELNO

Vratio joj osmeh na lice.

Odmah nakon razgovora sa Drvetom mudrosti, gde je Drvo otkrilo Milici Kemez da je Bora Santana spremio iznenađenje za nju za Dan zaljubljenih i za mesečnicu veze. Milan Petković je krenuo sa njima u gondolu, a Bora je krenuo da recituje stihove grčke pesme "Ne ljuti se na mene, oko moje".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ljuti se Milice, i oprosti mi za sve što sam uradio i bio bezobrazan. Mnogo mi je lepo sa tobom, želim da se izvinim i tebi i tvojima. Oprosti mi - rekao je Bora, dao buket cveća Milici, pa je poljubio.

Nakon toga je Milan Petković zapevao pesmu "Sunce ljubavi", hit Džeja Ramadanovskog, a oni su doplovili do Rajskog ostrva, gde su ih u kući sačekali mađioničari i pobednici takmičenja "Pinkove zvezde - All Talents" Piksi i Zeka, koji su odlučili da oraspolože Milicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Piksi i Zeka su priredili pravi spektakl i za Boru i Milicu, kao i za publiku i zadrugare koji su sve ovo posmatrali u Beloj kući na ekranima i nisu se pomerali od oduševljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Trikovi su se nizali, a Milica je bila sve veselija i veselija. Dva goluba, koja su Piksi i Zeka nazvali Milica i Bora poslužili su im za poslednji trik.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz kutije su mađioničari izvukli srce, na kome je pisalo "Volim te", na engleskom jeziku, a Bora je pozdravio svoje prijatelje iz detinjstva i oni su ostavili Milicu i Boru same, kako bi mogli da porazgovaraju.

Budi dobar, Boro, čuvaj Milicu - rekli su mu oni dok su odlazili.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da budeš srećna - rekao je Bora Milici.
Sve je prelepo, ali ne mogu na silu, ne mogu odmah - odgovorila je Kemezova.
Ja ću probati da te usrećim - rekao je Santana Kemezovoj, a onda se vratio Milan Petković da otpeva Borinu omiljenu pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je pesma koju je napisala Grkinja za vojnika Srbina u koga se zaljubila za vreme rata - rekao je Milan.
Mene asocira na nju zbog lepih očiju - poručio je Bora dok je otvarao šampanjac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponećemo ovo da se počastimo za mesec dana veze. Hvala, Veliki šefe - poručio je Bora dok su odlazili sa ostrva, a onda se zahvalio i Piksiju i Zeki.

Foto: TV Pink Printscreen

Uživajte i samo lagano - rekli su im oni, a Petković im je zapevao još jednu pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju su se svo troje vratili u stari deo imanja, dok je Petković pevao pesmu "Maskenbal", koju u originalu izvodi Adil.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Zadruga 3

'