AKTUELNO

Na kraju ga je ipak poljubila.

Miljana Kulić nedavno je izjavila da joj se sviđa Stefan Karić, a večeras je sa ovim ukućaninom ušla u svađu. Tom prilikom ona mu je spominjala oca Osmana, ali i cimera iz Bele kuće Marka Miljkovića. Zatim je Miljana izjavila kako je samo želela da isprovocira Stefana, jer je primetila da već dva dana ne priča sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesmo se dogovorili da pravimo Erminu ljubomornom? Ermina je bila na krevetu, ja sam rekla da ću da ti donesem jogurt - rekla je Miljana.
Izvini, ne mogu da se spustim na taj nivo da se svađam sa tobom. Sa mnom si završila, svaki kontakt - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se spustio već na taj nivo. Rumenko rumeni, ali ja te volim, kakav god bio. Koliko puta sam ja tebi oprostila? Zašto? Zato što sam realna i iskrena. A da li ti misliš da si bolji frajer od Marka Miljkovića? Ja sam mnogo inteligentna, zato ti mene ne voliš. Ja samo upoređujem Karića i Miljkovića - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ne možemo da se poredimo. Dečko je šmekerica - rekao je Karić.
Naravno, nebo i zemlja. Tako je, šmekerica, a ti si seljačić. Ti glumiš gradskog gospodina. Od Osmana si poprimio neke manire, ali ih ne koristiš... Šalim se, ja tebe volim. Neću da se svađam sa tobom, samo hoću da te provociram, jer dva dana ne pričaš sa mnom. Kad god prođem pored tebe, ti mi se ne obraćaš. Ja te mnogo volim i mnogi si mi drag, kunem ti se. Ovo sam uradila, da bih malo privukla tvoju pažnju i za meni si bolji momak od Marka Miljkovića. Sada bih izabrala Karića - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da nemamo kontakt, nego da imamo - pričao joj je Stefan.

Nakon svega Miljana je prišla Kariću i počela da ga ljubi po glavi. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'