AKTUELNO

Ipak je dobio pohvale!

Jovana Tomić Matora koja je ove nedelje vođa, prišla je večeras svom prijatelju i gradonačelniku "Zadruge", Bori Santani kako bi ga pohvalila. Naime, Jovana je istakla da je oduševljena kako se Bora pokazao u zadatku koji su zadrugari dobili od Velikog šefa i rekla da jedino njega vidi kao gradonačelnika.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni koji su najbolji bili s tobom, treba da te poštuju. Jedino tebe vidim da ovo izneseš. Pored svih problema, bio si zanimljiv. Ja sam htela da se potrudim. Ovaj zadatak je bio top, super mi je bilo, ja volim zadatke... - rekla je Matora, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Super si bio, veruj mi kad ti ja kažem. Mnogi mi je drago što ne očekujem ništa od ljudi. Jedino od Ane i negde od Mlađe, jer ga znam 20 godina. Drago mi je što se nisam vezala, ti znaš kakva sam ja kada se vežem za nekoga - izjavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Bora je ovih dana imao žestoke svađe sa svojom devojkom Milicom Kemez, koja je izjavila večeras da će ga precrtati. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'