AKTUELNO

Ispričala je sve što joj je na duši!

Voditelj Ognjen Amidžić stigao je u Zadrugu kako bi porazgovarao sa Draganom Mitar i saznao kakva je zaista situacija u njenom odnosu sa Edisom Fetićem.

Ona se odmah osvrnula na jučerašnji poziv koji je Edisova supruga Zilha Karišik odbila, pa se pohvalila kako je u njihovoj vezi sve krenulo na bolje.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com/zzilhaaa

Žao mi je zbog onog poziva, razumem ga i krivo mi je. Znam kako se on oseća, on sve to skuplja u sebe, ali znam da mu nije bilo svejedno zbog poziva. Za sad je sve okej sa nama, sad smo se uskladili. Uvek će biti nesuglasica sa mišljenjima, ne možemo da razmišljamo isto. Mnogo mi je lakše kad se ne svađamo, pritisak ljudi dosta utiče na naš odnos - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Konflikt koji je imala sa Jelenom Pešić želela je da što pre zaboravi, ali nije mogla da zaboravi njene poteze koji ne ukazuju na to da je zadrugarka toliko moralna i dostojanstvena kao što se predstavlja.

Iskreno, ona je juče dobila poziv od Drveta bez zadatka. Ne moraš da učiniš smicalicu drugom da bi nešto dobio. Drvo je se setilo, ispunilo joj je želju i drago mi je što je videla brata. Ja sam možda digla dramu oko toga, ona je meni bila draga uvek. Bile smo na ćao, popijemo kafu. Nismo bile neke drugarice. Krivo mi je što je prva počela... Ja sam samo htela da se vremenom odvojim od nje. Nisam se složila sa pričom kod Drveta. Ja kad sam gledala izlaganje kod Drveta, ona je to sama predložila. Sama je tražila nešto skandalozno. Odlično je skapirala ovu igru i to mi je zasmetalo. Nisam ja ljubomorna, ali kada mi je neko drag, ne bih mogla da budem pakosna. Osuđujem taj gest. Ona je počela da vrišti i da se svađa - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana nije ostala uzdržana od komentarisanja ni kada je u pitanju Marko Miljković, a ni o njemu nije imala reči hvale.

Foto: Pink.rs

Njega ne bih komentarisala, on je folirant i drago mi je što nemamo nikakav odnos. Nije nas poremetilo što je on ušao, priče su bile neke druge. Mislim da ga Iva potajno simpatiše, verovatno će sa njima praviti priče. To je već viđeno. Ne volim osobe koje su pune sebe, za mene su iskreno ništa. Ili osobe koje misle da su bitne, narcise. Ne znaš šta ti on misli - rekla je Dragana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'