AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno kad je čula sve ovo!

Na samom početku emisije ,,Igra istine" krenulo je žestoko, a tome je doprinelo pitanje Lazara Čolića Zole, a koje je uputio Zorici Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da si iskusan rijaliti igrač, mene zanima tvoje viđenje na situaciju između Mensura i Mine? - pitao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se dosta izjašnjavala. Svi znaju da sam imala sa Mensurom konflikt, on se izvinio i ja sam. Zaboraviti neću što mi je rekao da umrem. Svi smo mi u božijim rukama, pa i on. Ja mu želim da živi 100 godina. Što se tiče ovog smrada, nije mene pogodila ta njena crnina, o sebi je sve javno rekla i javno uradila. Sramota me da pričam o tome i gadi mi se, jer to je dno dna šta ova ovde gadura radi. To što ona sahranjuje mi ništa ne znači, ne bih bila ljuta da nije na vratila rekla da će mi doći na sahranu. Takvim dr*ljama sam se us*rala u život, baviću se njome sve dok budem ovde. Njihov odnos je bolestan, dogovorili su se da diskvalifikuju čoveka, čula sam ih - krenula je pevačica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

S tim što Mensur ima emociju, ne kažem da je on ružan ili zadnji voz, nego što ovde sa njom više niko ne bi bio. Zato i pravi ovakve scene, glumi i drami, zato se i dešava šta se dešava. Ona ima malo i strah od njega, pravi se da nema. Na silu se ljubi, jer to je ona. Sve te scene smo već gledali sa prethodnim vezama. sa Đeksonom najviše, pa sa Tomovićem, to nijedna devojka ne bi dozvolila sebi. On ne bi bio loš da nije u kandžama ove veštice. Deset puta se klela i u brata i u majku i u babu i lagala je. Tako da, samo zahvaljujući toj rečenici neću preći. To je jedan vid polu pretnje, ona se monstruozno raduje mojoj smrti. Setimo se samo kad je moja sestra umrla, kad me je optužila da sam ukrala cigarete... - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'