AKTUELNO

Iznervirala ga je.

Voditelj Milan Milošević je na večerašnjem "Pretresu nedelje" pokrenuo i temu Prcka i Žakline, tj. Marka Janjuševića Janjuš i Maje Marinković, koji i dalje duguju 12.000 dinara Drvetu mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Posvađali smo se, ja sam se smejala kada se on svađao sa Mimom. Nije u redu što sam se smejala, preterala sam. Ja se smejem i kad se najgore osećam, to je moj odbrambeni mehanizam. Rekao mi je da mu se ne obraćam, da smo završili do kraja rijalitija, ali on to tako priča. Jesam malo preterala, ali to sam ja - rekla je Maja.
Ja mogu da budem i Prcko, ne zanimaju me te teme. Ko god da me zove tako, iskreno me je iznerviralo to kada sam se raspravljao, da se ona krevelji odatle. Gleda me i krevelji se. Jeste zabavna, ali preteruje u nekim situacijama. Smanjen je naš odnos - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se svaki put krevelji kad se Janjuš iznervira. Rekao sam i za "Zadrugoviziju" da će biti najsimpatičniji - ispričao je Lazar Čolić Zola, pa istakao da je Maja izgubila glavu za Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su Maja i Janjuš pričali o svom odnosu, Ivana Šopić je sve vreme šaputala sa Stefanom Karićem. Janjuš je na samom kraju rekao da će pokušati sutra da vrati novac Drvetu mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga 3

'