AKTUELNO

Đogani potkačio i Čolaka.

Sledeća tema na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" bio je odnos između Ivane Krunić i Baneta Čolaka, koji se promenio nakon Ivanine pobede na "Zadrugoviziji".

Šta se to promenilo i šta si doživela da nisi znala? Jutros si mu rekla da će gledati pravu Ivanu Krunić - upitao je Milan, pa je podsetio na njihove svađe i Banetove zamerke što se druži sa ljudima sa kojima je on u konfliktu, kao i da zadrugari misle da se promenila nakon pobede.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo svađu juče, ja u svađama odreagujem hirovito i bahato, pa se smirim i pokajem. Mene malo duže drži. Kad izađem na scenu, uključim glumu - izlagala je Ivana, što su zadrugari shvatili kao da glumi i u odnosu sa Banetom.
Ja sam rekao da će Ivana biti sa Banetom samo do kraja rijalitija - ubacio se Gagi Đogani.
Natalija je rekla sve o tebi ovde, samo nije završila rečenicu, zbog poštovanja prema tvojim roditeljima - dodao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio joj je super nastup, izdominirala je. Ali po mom mišljenju, njeni roditelji su procenili da to nije zdrava veza, ja to smatram, čim izađu, to će biti kraj. Bane je pokazao da je čovek koji sve kalkuliše - nastavio je Đogani.

Zadrugari su zatim napali Ivanu zbog toga što nije nastupala sa Banetom na "Zadrugovoziji", kao i da ga koristi da ostane što duže u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio srećan i ponosan na nju što je pobedila, prišao joj kasnije da joj čestitam, da ne budem skočko odmah - rekao je Bane.
Da li si posumnjao da je njena priča fejk posle "Zadrugovizije", pošto si joj to juče rekao? - upitao je Milošević.
Ja joj to prebacim u svađi, jer znam da je to boli. Smatram da nikada ne bi to uradila. Prešla je preko mojih uvreda, reči roditelja, Davidove informacije - odgovorio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sad nju pravdaš, a ona je dokazala upravo da jeste takva. Neke stvari nećeš da kažeš - ubacila se Jovana Tomić Matora.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'