AKTUELNO

Podrška oba nominovana takmičara je u studiju.

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u studiju podršku nominovanih takmičara, pevačicu Saru Reljić, sestru Filipa Reljića i Marka Paunovića, kuma Marka Janjuševića Janjuša, koji su se odmah na početku gostovanja osvrnuli na učešće svojih najmilijih.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam bila za Novu godinu, mnogo mi je bilo lakše, videla sam da mu je esktra. Naći će on svoju srećnu zonu i napolju. Mnogo ljudi mi se javilo da jedva čekaju da izađe da ih tetovira - rekla je Sara o svom bratu.

Foto: TV Pink Printscreen

Deluje mi jako daleko od njegove zone komfora. Oseća se da mu nedostaje podrška. Trenutno je u minus fazi. Još nije rekao sve što treba da kaže, još nije uradio sve što treba da uradi. On je proveo dosta puta praznike daleko od svoje supruge i ćerke. Njemu to jako teško pada, on je jako vezan za svoju ćerku Krunu, koju ovim putem pozdravljam. Čim pređe u plus fazu. Neće imati nikakvih problema. Ne želimo da mu se desi neki pad i da uradi ono što je uradio u prvoj sezoni. Njegova cela porodica je uz njega. On je jako emotivna osoba, zaista. Bude nam ponekad žao što nismo zajedno - istakao je Janjušev kum, pa se osvrnuo na odnos sa Ivanom Šopić:
On voli da se druži i ima jednu manu, previše veruje ljudima. Stvorili su na početku drugarski odnos. Mislim da mu je previše prišla i da je pokušala da zloupotrebi njegovu bliskost. Mislim da mu nije bila drug. Ja sam prvi put ovde, prvi put učestvujem u ovakvoj emisiji, uvek ću ga braniti, ali mi je drago kada sretnem ljude koji ga hvale. Ako ste primetili, kada su ga nominovali, uglavnom su isticali njegove vrline. Mislim da će Ivana samo izgubiti o njihovom odnosu. Bilo bi joj najpametnije da ćuti - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Filip Reljić

#Ivana Šopić

#Marko Janjušević Janjuš

#Sara Reljić

#Zadruga 3

'