AKTUELNO

Haos na sastanku.

Nakon žestoke svađe koja je nastala između Maje Marinković i Bora Santane, koja je nastala jer ju je on odabrao za najumišljeniju osobu na današnjem sastanku, ustao je Dejan Dragojević, koji je odmah potkačio Kulićke.

Foto: TV Pink Printscreen

U toj porodici postoji zlatna koka koja donosi pare. Predmet koji je poslat da zarađuje pare, zlatna koka Miljana Kulić. Ona je najumišljenija ovde, misli ako ima apartman da može da radi šta hoće. Htela je da uzme pare na kvarnjaka, htela je da uzme pogaču preko hleba. Zaboravila je sve. Prosipa priče za porodične stvari - pričao je Dejan.
Ali nema veće sramote za sina nego da mu mama bude k*rva. Dva sina i mama dovodi švalera u kuću. Gledaj svoju porodicu, slepče jedan - uzvratila je Marija.
To što on vas tuče, to je to. On može da vas pegla, on je bokser. Što se tiče umišljenosti, svoj glasu ću dati Marku Đedoviću, koji je umislio da je novinar. Ovaj čovek, kada bi se našli oči u oči sa vama, svašta bi pokušao da uradi i da vas ponizi. Zašto mu porodica nije došla zajedno? Svoj glas dajem Miljani Kulić. Ona je umislila da je favorit. Ali ipak dajem Marku Đedoviću - predomišljao se Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si ti? - upitao ga je Marko Đedović.
Sve što nisi ti, muž - odbrusio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pudlica. Dalila mu skida lanac samo kad treba da kaže nešto - zaključila je Marija.

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'