AKTUELNO

Promenili ploču u sobi za izolaciju.

Marijana Zonjić napravila je pravu pometnju u emisiji "Izbor potrčka" kada je za svoja dva potrčka odabrala Dalilu Dragojević i Stefana Karića, čiji je odnos bio glavna tema na "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem". Iako su prvo jutro u sobi za izolaciju proveli u tišini, rano jutros, nakon burne novogodišnje žurke, Dalila i Stefan imali su puno tema za razgovor. Kako je Karić ranije otišao sa žurke, Dalila mu je prepričala sve događaje, a zatim su krenuli da pričaju o svojim roditeljima.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ga gotive (Osmana), šta god da piše. To je za njega sve neka igra, sve neka zaj*bacnija - počeo je Stefan.
Moja mama okači moju sliku na Fejs, napiše: "Mamina kraljica, princeza". To sam u srednjoj, bilo me je sramota, drugovi me zezaju. Sad znam da je to ponos, ali tad me je bilo sramota. Sad kad me pitaju: "Gde ti je mama?". Ja sam joj rekla da ako me voli i poštuje, da me ne brani od Fejsbuk manijaka. Zaklela se da neće. Na majku sam osećajna - pričala je Dalila, pa prokomentarisala Osmana:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ti gledali slike, ja vidim ti putuješ, a Osman kači statuse. Ne znaš kako me je zagrlio, nije reda radi, nego se vidi da je osećajan čovek. Ja volim da ga slušam kako priča, kako sve dočara - hvalila je Karićevog oca Dragojevićka.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Osman Karić

#Stefan Karić

'