AKTUELNO

Zadrugari smatraju da je brak Dalile i Dejana monoton.

Ponedeljak veče u Beloj kući je rezervisano za emisiju "Pretres nedelje" kada voditelj Milan Milošević razgovara sa zadrugarima o najaktuelnijim tema koje potresaju velelepno imanje u Šimanovcima.

Ove noći glavna tema je bio brak Dalile i Dejana Dragojevića, a nakon Zorice Marković, reč je zatražila i Tara Simov koja je dala svoje viđenje ove novonastale situacije - krize braka Dalile i Dejana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prisetimo se situacije i početka rijalitija kada je Dalila povezivana sa Tomovićem. Njoj je tada bilo veoma neprijatno. Dalila i ja smo spontano ušle u neki razgovor. Dalila neće sebi dozvoliti da upadne u neki kanal i i da uradi nešto i da pređe neku granicu. Njoj odgovara da bude povezivana sa Stefanom Karićem, ali ona nikada to neće priznati. Ona i dalje nije priznala da joj se Karić sviđa u emotivnom smislu niti će to ikada reći. Ovo nije prvi put da se komentariše da je njihov brak monoton, ali su se oni branili time da mi ne vidimo dobro i da je to način na koji oni funkcionišu. Ja mislim da je Dalila sve radila namerno sa Tomovićem, a isto tako i da se kači za Karića da bi pobegla od krize koju imaju - rekla je Dalila svoje mišljenje o braku Dalile i Dejana

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Tara Simov

'