AKTUELNO

Reljić pokušao da je urazumi.

Mina Vrbaški se sinoć opet rastužila zbog Vladimira Tomovića i Dragane Mitar. Iako je nekoliko puta izjavljivala da zauvek prekida svaki odnos sa njim, kao i da neće pokušavati da bude u vezi sa njim, Vrbaški i dalje nije naučila lekciju. Ona je ponovo jutros u razgovoru sa Filipom Reljićem nalazila opravdanja za Vladimira, pa istakla da bi ona mogla da ga smiri, kao što je to uradila Stanija Dobrojević dok su bili u vezi.

On možda te neke stvari uradi nesvesno. Ali on je najbolje od svih uticao na mene. On je osoba zbog koje sam se promenila sto posto, za milion i jednu stvar. Što se tiče izgleda, ne pijem, dostojanstvena sam. Ja sam promenljiva, mogu da se prilagodim. Ne mogu bez njega. Ovo je bolesno bez njega. Ja sam njega, bre, zavolela za deset dana. Spremna sam da mi kažem, hajde skoči sad sa ovog zbog mene, da ja skočim - pričala je Mina, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Jeb*ote, kad Bane Čolak može da ima devojku... Kad bi krenuo da bude sa mnom u vezi, smirio bi se. Da je u vezi sa mnom, ne bi nikada ovo radio. Kada je bio sa Stanijom, nijednu devojku nije pogledao - govorila je Vrbaški.
On je bio zaljubljen u Staniju - pokušao je da je urazumi Reljić.
Misliš da nije u mene? - upitala je Mina, a Filip joj je rekao da nije.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'