AKTUELNO

Nije sve bilo kako je očekivala.

Posle skoro godinu dana pevačica Emina Jahović raskinula je vezu sa milionerom Sadetinom Saranom. Ona je mislila da je u Sadetinu pronašla srodnu dušu i da će uz njega moći da se posveti karijeri i naslednicima, ali nije sve bilo kako je očekivala.

Foto: Instagram.com

Kako navodi izvor blizak pevačici, Sadetin je pritiskao Eminu, što njoj nije odgovaralo. Kružile su i glasine da je milioner iz Turske ostavio pevačicu zbog Dafne Samijeli, a celu situaciju nedavno je prokomentarisala i Emina Jahović.

Emina je bila presrećna sa Sadetinom, čak ga je upoznala i sa sinovima Jamanom i Javuzom, ali kada je počeo da je pritiska da žive zajedno, to ju je veoma odbilo. Iako se super slaže s njim, o useljenju kod njega nije razmišljala i to joj je sve delovalo brzo - rekao je izvor.

Foto: E-Stock

Tačno je, to je gotovo, nisam više sa Sadetinom - rekla je Emina i dodala da ne poznaje Dafne i da je razlog raskida to što želi da bude sama neko vreme.

Turski mediji javljaju i kako je Sadetin navodno u teškoj depresiji zbog raskida i da mu je veoma teško palo što ga je Emina ostavila, kao i da se leči u jednoj privatnoj klinici.

Foto: Kobra

Sadetin najviše vremena provodi pored jezera i na bazenu. Istu kliniku je posetio kada se rastao od supruge - rekao je nedavno izvor za turske medije.

Sadetin je na pitanje novinara da li ga je Emina ostavila zbog njegove navodne veze sa Dafne, odgovorio da za damu nije nikad čuo i da ne želi da komentariše raskid s pevačicom. 

Autor: Pink.rs

#Emina Jahović

'