AKTUELNO

Ponovo su podgrejali priče o raskidu!

Nedeljama unazad šuška se o tome da u vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića ne cvetaju ruže, a da je zaista tako govori i činjenica da se bivši zadrugar i novopečeni kreator odlučio na radikalan potez, te je s društvenih mreža otpratio pevačicu!

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Iako ona njegov nalog na Instagramu još uvek prati, Marko je odlučio da Lunu izbriše iz liste ljudi koje prati, kako više ne bi gledao njene objave. Miljković sada prati samo jedan nalog, i to onaj na kom reklamira garderobu koju odnedavno prodaje, što je svima odmah jasno stavio do znanja.

- Instagram je jedno divno mesto kada pratite samo jedan profil - poručio je Miljković, posle čijeg su poteza i komentara mnogi zaključili da je sada i zvanično došlo do raskida.

Foto: Instagram.com/marko.miljkovic

Podsetimo, da nešto nije kako treba svima je bilo i jasno na osnovu komunikacije koju su Luna i Marko imali u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je pevačica gostovala. Marko se uključio u program iz restorana, zbog čega je Luna, mnogi su stekli utisak, negodovala, budući da je sve vreme bila namrštena. Pale su i prozivke i provokacije, a Marko je pred kamerama priznao da se u poslednje vreme često svađaju.

Foto: TVPink /Printscreen

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Raskid

#Zadruga

'