AKTUELNO

Svoje znanje, kreativnost i emocije utkala je u svaki ćošak prostranog zdanja koje naziva sopstvenim svetilištem.

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić pre nekoliko godina spakovala je kofere i iz bučnog Beograda otišla na planinu Kosmaj, gde je stvorila pravi mali raj u kom uživa sa suprugom Jugoslavom. Za razliku od centra prestonice, Elena na Kosmaju ima svoj mir, ali i prirodna prostranstva u kojima provodi svoje slobodno vreme, uzgaja organsko bilje i brine o domaćim životinjama.

View this post on Instagram

Following my inner spirit i was led to a piece of land that today is Anahata farm. A modest vision, motherly instinct, love for family and Pachamama our Earth Mama is the source of this creation Wanting to feed my loved ones in the best possible way i started the journey of creating a fully sustainable organic farm.. Loving and respecting the intelligence of Earth Mother we create a better world.. ❤️❤️❤️ Today Anahata farm is capable of sharing this love in a collective consciousness by providing its gifts to @mandalarestoran The importance of organic plant based food is therefore not merely a health issue but as well as social and spiritual one. By eating organic, plant based food we increase our frequency which encourages our spiritual growth.. Providing access to this kind of food to others than raises the collective frequency allowing us togeather to create a better world 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A post shared by Elena Karaman Karic 🌹 (@elena.karamankaric) on

Posebnu pažnju posvetila je uređenju svog porodičnog doma, u koji je uložila mnogo novca, ali i kreativnosti. Prijateljima na Instagramu pokazala je delić svoje kuće na planini, u kojoj dominiraju drvo, prirodni materijali i zemljani tonovi, a potom je objasnila čime se vodi kada uređuje domove drugih ljudi, nasuprot onim što je vodi i inspiriše kada sređuje svoj životni prostor.

- Kada je vaš dom u skladu s vašom cigansko-čarobnom dušom... Kada dizajniram utočišta drugih ljudi, to je uvek odraz mog sopstvenog stanja svesti i estetskih principa kombinovanih s potrebama i navikama klijenata, ali kada je u pitanju moje svetilište, to je odraz moje ciganske duše i netaknute seksualnosti boginje - objasnila je Elena.

Autor: Pink.rs

#Elena Karaman Karić

'