AKTUELNO

U poslednje vreme doživela je nekoliko neprijatnih situacija.

Ljubavni odnos Rade Manojlović i Harisa Berkovića mesecima se komentariše, a čak se spekulisalo i da su njih dvoje stavili tačku na svoju vezu. Međutim, pevačica je odlučila da progovori o svemu i ističe da je stvarnost zapravo drugačija.

Foto: Pink.rs, Printscreen YouTube/TVKopernikus

Kao i uvek, ali ako slušaš glasine, onda je to ratno stanje u našem stanu i u familijima - rekla je Rada kad su je pitali kakvo je stanje u Harisovoj i njenoj vezi.

Šuškalo se i da su neke Radine koleginice pokušavale da osvoje Harisovo srce i tako rasture ovu vezu, a Manojlovićeva sada govori da više tih problema nema.

Foto: Instagram.com/_harisberkovic

Nema ih više. To smo prevazišli. Ne može nas niko da rastavi osim nas samih. Ja se ne bunim što se on dopada koleginicama. Meni to prija. Nisam ironična kad to kažem. Volim da imam nešto na čemu mi drugi zavide - izjavila je Rada.

Rada ističe i da je Haris veoma voljan da joj pomogne oko kućnih poslova, kao i da se pevač odlično snalazi u kuhinji. Manojlovićeva je posebno ponosna na činjenicu da njen dečko, kako smatra, nije lenj muškarac.

Foto: Pink.rs

Inače, pevačica je u poslednje vreme kao na meti raznih neprijatnosti - prvo su je deportovali iz Ciriha, jer nije imala radnu vizu u pasošu, a potom su joj specijalci upali na nastup u Tuzli. Pevačica misli da je neka viša sila tu umešala prste.

Poterao me maler, urekli su me ovi što su me godinama prozivali. Ne verujem u magiju, ali je malo previše nekih sličnih dešavanja u kratkom periodu. Što je mnogo, mnogo je. Što samo ja od toliko pevača da nagrabusim? - govorila je Rada.

Autor: Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

'