AKTUELNO

Porekli emotivnu vezu!

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević tokom emisije "Pitanja novinara" imao je pitanje za novog stanara imanja u Šimanovcima, Edisa Fetića: "Šta ste Dragana i ti? Kako izgleda vaš odnos"?".

Na samom početku, Fetić je odgovorio u kakvom je odnosu sa Draganom Mitar, s obzirom na to da se spekuliše da su u emotivnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo prijatelji, što sam ti rekao i u studiju. Mislim da smo se upoznali u gradu, ne sećam se dobro. Rekao sam ti da se ne sećam šta je juče bilo - rekao je Edo, a onda je Dragana ispričala kako su se upoznali:
Preko Instagrama - otkrila je Mitrova, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Poznajemo se dve godine. On je mene video u klubu, preko Instagrama smo se dopisivali, imamo čak i neke prijatelje zajedničke. Desilo se to da on nikada nije hteo da potvrdi da je slao torte u "Zadruzi 2". Tako je bilo i napolju, kada su nas viđali zajedno. Njegov i moj odnos ne mogu da definišem, pre svega, on je ovde došao kao oženjen čovek, ne znam ni šta se tačno dešava napolju. Ono što znam de je otišao od žene, razveden još nije, nisam stigla da ga pitam dokle je to došlo - rekla je Mitrova, a zadrugari im nisu verovali.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

'