AKTUELNO

Odnos između dva brata ponovo poljuljan.

Nakon teme o odnosu između Dragane Mitar i Jovane Tomić Matore i dezinfinformacija koje je Mitrova prenela Matoroj, zbog čega je kažnjena, voditelj Milan Milošević je na večerašnjem "Pretresu nedelje" poveo priču o komentaru koji je David Dragojević uputio Dalili Dragojević: "Samo kad Dalila nije perfidna". ,,Podsetimo, taj komentar je nastao dok je ona komentarisala odnos između Jelene Pešić i Filipa Đukića, kada je rekla za Pešićevu da je lukava i perfidna, a njenu situaciju uporedila sa situacijom između Ane Korać i Davida na samom početku "Zadruge 2". Dalila je negirala da je komentarisala Davidovo učešće u "Zadruzi 2", a Milan ju je podsetio na neke komentare koje je imala na društvenim mrežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Sećam se svog storija odlično, to je bila jedina reakcija, jer je David tvrdio da smo ga podržavali. On je pričao da sam ja Dejana omađijala, a onda je rekao: "Ja i te kako znam da Dejan i Dalila mene podržavaju", ja sam se naravno oglasila i rekla da ne pružamo. Kada je rekao, ne mogu da se setim, rekao je da će silom da uđe ako ga ne primimo, kao čekaće nekoliko dana. Ja sam rekla da je nepoželjnom gostu mesto iza vrata. Nismo pomislili da će da dođe i da se izvini. Dejan je uzeo izvinjenje sa rezervom i da treba da prođe vreme da bi se to sleglo. Ispalo je da je David taj koji je najviše propatio u toj situaciji, a nije tako. Evo, sada Aleksandra nije u toj priči, očigledno je ko je imao najveći problem - ispričala je Dalila.
Ona nije omalovažavala nikoga, samo je rekla da je tako počela ljubav njenog devera i Ane, zbog kačketa - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za Jelenu rekla da je perfidna. Meni je Matora rekla da je Ana stavila kačket jer je želela da nervira Aleksandru - nadovezala se Dalila.
Meni se desio deža vu, ja sam prišla i rekla to Dalili. Jedina razlika između Jelene i Ane je što je Ana to radila svesno, a Pešićka, Ivana ima i te kako pravo da sumnja, sigurno je nešto osetila. Ana to nije radila perfidno i lukovo, već sa ciljem, a Pešićka zavuče na finjaka - ubacila se Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanima samo ovo što je prikazano na TV-u, kada je Darko pokazao Davidov stori. Doživela sam deža vu njegovih uvreda. On nije vređao Dejana, vređao je mene. Što se tiče društvenih mreža pričam. To je narod mogao da vidi, nikada me nije imenovao, ali je ukazivao na mene. Sinoć me je direktno prozvao. Za mene perfidno nije ružno, to je kad neko radi nešto indirektno, mene je najviše uvredilo što je rekao: "Samo kad Dalila...", kroz same te reči sam mogla da primetim dozu mržnje, ne znam da li je prevelika reč, ali netrpeljivost. Zašto se David pravi lud, kada sam ja njemu lično rekla sve ono za šta mislim da nije bio u pravu, bez obzira što se vadio za situaciju sa Aleksandrom. Ona nije zaslužila takav kraj, bez obzira što smo u konfliktu. On je rekao da je pogrešio. Ja sam sve što sam pričala ovde, rekla i njemu. On je došao da se pomiri i izvini, ne mi. Ja sam to uzela kao iskrenu emociju dva brata. Stojim iza svake svoje reči, a zbog čega to David radi, on to samo zna lično - dodala je Dragojevićka.
Ja sam se osećao prazno kada je Darko to pokazao, jer sam ga zamolio da to ne radi. Ako je ovo njegov način da uđe u rijaliti i zaradi pare, ja to ne odobravam. Njegova je sramota ako nastavi da komentariše, i mamina - istakao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

'