AKTUELNO

Ubedljivo do samog kraj!

Zadrugari na večerašnjim nominacijama biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koje je za svoja dva potrčka postavio ovonedeljni vođa Filip Reljić. U drugoj polovini glasanja Miljana je ubedljivo bila ispred Zole, a došao je red da među poslednjima mišljenje iznesu i Rade Lazić i Lepi Mića.

Mislim da Zola nema lošu dušu, samo ne ispadne korektan u mnogim situacijama. On je došao ovde da se bori za svoju ljubav, u jednom trenutku se predao, na čemu sam mu zamerio. Miljana je svačiji drug, ničiji prijatelj, veoma je kotradiktorna. Miljana je pokušala sa boka da mi dobaci kada smo se Marijana i ja svađali, ali zameram više Marijani. Ne bih puno da dužim, nominujem Miljanu što je pokušala da ubaci rovca između Marijane i mene - govorio je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako interesantna nominacija, svaka čast vođi. Međutim, ovo je najtiša nominacija ikada, verovatno jer je mišljenje ubedljivo. Miljana i ja smo se mnogo svađali, nema šta nismo rekli jedno drugom u rijalitiju. Kada joj kažem ono što mislim, ona tvrdi da je vređam. Sa Miljanom ću se uvek svađati i miriti i to će uvek da bude tako. Kada njene majka nije tu, ona je izuzetno mirna, drži se Zole i to je Miljana. Ona je neko ko zna da uvredi do kosti - tvrdio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rade Lazić

'