AKTUELNO

Nije mu bilo prijatno.

Tokom gostovanja kod voditeljke Dušice Jakovljević došlo je do rasprave između Sare Reljić i Bobana Majstorovića. Sara je večeras došla u studio kako bi podržala Ivana Gajića, dok je Boban podrška i menadžer Lazaru Čoliću Zoli, koji je drugi nominovani zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Boban pričao kako smatra da je Vladimir Tomović veliki šmeker, Sara se nije složila sa tim, zbog čega su njih dvoje ušli u raspravu uživo u programu.

Vladimir je jedan od zanimljivijih učesnika i imam strašno poštovanje prema njemu i njegovom bratu kog sam upoznao. Vladimir je ozbiljan, stvarno, ozbiljan šmeker - započeo je Boban, a onda ga je Sara prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako misliš šmeker? Jedno je kvazi zavodnik, a drugo je šmeker. Šmeker je onaj ko se ponaša prema svojoj devojci kao džek. To je šmeker, a onaj što mota sve devojke, to nije šmeker. To je - ne znam ni sam šta hoću. To je zato što su one tako dopustile - rekla je Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa zavodnik... On je napravio ozbiljan ringišpil u Zadruzi. Kako god, imam strašno poštovanje prema njemu, postavio se prema Zoli kao stariji brat i mislim da on gleda da to njegovo vreme prođe što pre i da mu bude što zabavnije - nastavio je Boban.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Kuvekalović

#Zadruga

'