AKTUELNO

Ovo je sve zaprepastilo.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 3", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Naredno pitanje stiglo je za Taru Simov, a ono je glasilo: "Od samog početka Mateja i ti imate najdinamičniji odnos, mesec dana ste se muvali skriveno, probali sa drugima, dobili zadatak u kom ste uživali, potom u Hotelu potvrdili hemiju, da bi onda odabrali prekid komunikacije. Posle prvog normalnog razgovora uspeli ste da vratite drugarski odnos. Da li i dalje stojiš iza izjave da si Mateju zavolela jer nema ništa pokvareno u sebi".

Foto: TV Pink Printscreen

Da, stojim iza toga, on nije pokvaren, pre je nesnađen za sve te grube reči meni upućene - rekla je Tara.
Nisam znao da je to rekla, ali znam da ima takvo mišljenje o meni. U razgovoru sa njom to mi je rekla mnogo puta, da nisam loš čovek, da nemam ništa zlo u sebi. Mi smo vratili taj drugarski odnos i meni je ovako idalno - naveo je Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam popričao sa Matejom, onda je došla i Tara i ja sam njima objasnio kako treba da funkcionišu ovde, da je ružno da odjednom prekinu komunikaciju. Tara je priznala da se posle zaljubila u njega, oni su ostali da razgovaraju i postigli su dogovor. Oni su interesantni. Rekao sam Mateji da mora da shvati koja su pravila igre - rekao je Mića.
Kako da budu prijatelji kad je ona zaljubljena u njega, ne mogu da budu prijatelji kada ona ima emocije - navela je Miljana Kulić.
Prijatelji se ne j*bu. Je l' tebe jebe Mirko Gavrić - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da.... Mićo mi nismo zaljubljeni jedno u drugo... Ne jednom, Mićo, pet puta - odbrusila je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'