AKTUELNO

Otvorila dušu za naš portal!

Od pojavljivanja na javnoj sceni Srbije, blogerka Zorana Jovanović, koja je sebi nadenula nadimak "Zorannah" privlači veliku pažnju. Ona je stalno tema javnosti, bilo da je to zbog njenih izjava ili privatnog života, a i nedavno se našla u centru skandala kada je rekla da žene treba da stave muškarca sa kojim su u vezi ili braku na prvo mesto, pa tek onda sebe.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Za naš portal Zorana se osvrnula na sve što se dešavalo, te istakla da smatra da ona ima pravo na svoje mišljenje.

Ja sam svoje savete rekla, dočekana sam na nož, mislim da svako treba da ima svoje mišljenje, to je moje i ne smatram da je loše. Ja sam takav tip da se posvetim svom muškarcu i to je meni donelo dobro, svaki put kad to nisam uradila, imala sam problem sa sobom, pa onda dalje. Ne smatram da je to ključ i da ono što radim poziva na nasilje u porodice, mislim da su se pomešale babe i žabe, ne znam da li ikome delujem kao da bih trpela tako nešto. Mislim da je ključ jedne uspešne veze samo kompromis, kako zadovoljiti tu neku drugu osobu i kako ona zadovoljiti vas, neki balans da se napravi - rekla je Zorana.

Ova tema navela je mnoge roditelje da se pobune, jer smatraju da Zorana loše utiče na njihovu decu.

Mi nismo tu da vaspitavamo decu, tu su roditelji. Naravno da će svako imati svoje mišljenje, kao i ja i imam pravo da ga kažem, ali ne mislim da je to loš primer. To što svako ima svoje mišljenje treba da pomogne deci i da im pokaže da i oni treba da imaju svoje, kakvo god ono bilo - istakla je Zorana.

Foto: Promo

Spekulisalo se da je mlada blogerka u vezi sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, što ona nije potvrdila, a i ovog puta je ostala misteriozna po pitanju svog ljubavnog života.

Ja na to stvarno nemam komentar, niti sam ikada imala. Niti sam šta demantovala niti sam potvrdila, tako će i ostati - zaključila je Zorana.

Foto: Bojan Vuković

Ceo intervju možete pogledati u nastavku.

Autor: O. B./ N. V.

#Zorana Jovanović Zorannah

'