AKTUELNO

Njene suze niko nije očekivao.

Porodični sastanak je u toku, a posle Marije Kulić i Lepog Miće koji svojim izlaganjem nisu ostavili nikog ravnodušnim, reč je dobio Marko Janjušević Janjuš koji je rekao Vladimiru Tomoviću da smatra Minu pravim prijateljem.

Ona mene nije izdala. Sve moje tajne čuva. Nije ispala prema Vladi okej. Ja sam njemu rekao da će do ovakve situacije da dođe kad-tad. Ti ne možeš na mene da se ljutiš. Dosta puta sam savetovao Minu da ne radi neke stvari. Ja nikada ovde neću reći loše ovde - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj odnos sa Minom više nije bitan. Pitao sam ga da li je ona prijatelj. Trebalo je da kaže da li je to istina. Ne dovodi se u pitanje da li je ona sa svima okej. Objektivno je bilo pitanje. Ja moram da se obratim Mariji. Mnogo me uzimate u usta kada je u pitanju neki odnos sa Minom i ostalim zadrugarkama - rekao je Vladimir.

Marija nije ostala imuna na njegove reči pa mu je argumentovano odgovorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je tebe povredilo kad te komentarišem ovde? Tvoj klip ide, neću da pričam o sebi. Šta sam pogrešila kod Miljane? Ona me ne sluša, sve mi radi u inat. Ni oca neće da sluša. Ispada da mrzim Zolu, ispada da neću da mi se rodi unuče. Šta sam loše uradila - ronila je Marija suze, a Tomović se iznenadio jer ništa loše nije rekao zbog čega bi ona zaplakala.
Neću da pričam ništa, da mi plače žena ovde - govorio je Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Marko Janjušević Janjuš

#Vladimir Tomović

'