AKTUELNO

Blistala u belom!

Pevačica Nataša Bekvalac blistala je ove večeri na proslavi 14. rođendana magazina "Story" koja je održana u jednom prestoničkom hotelu. Nataša se tom prilikom pojavila zajedno sa sestrom Kristinom, a na sebi je imala belu haljinu koja je mnoge podsetila na venčanicu. Nakon što je u crnini "sahranila" treći brak, Nataša je progovorila i o tome da li će po četvrti put stati na ludi kamen.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ne znam šta li će tek sada da pišu... Ja nisam nesrećna u ljubavi, samo sam imala pogrešne. Ja sam generalno srećna žena u svakom smislu te reči - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Pa mislim... To je sve relativna stvar ko je tu pobednik, a ko je izgubio u tim procesima, ali niko nije pobednik - priča pevačica o svom razvodu.

Nataša je u nastavku razgovora rekla da se uveliko sprema za veliki koncert u Beogradu koji je najavljen za februar sledeće godine, a kada je pričala da je veoma srećna što ju je veliki broj kolega podržao, intervju je na nekoliko sekundi prekinuo kreator Saša Vidić koji je morao da se javi Nataši i prokomentariše njen stjling.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Može jedno pitanje? Da li to sluti na udaju? Mogu ja da otmem mladu? Dajte lovu momci, inače od mlade ništa! Ja sam njen dever! Ćao Nato, čujemo se! - govorio je Saša Vidić.
Ništa... - sa osmehom na licu je rekla Nataša.

Autor: S. Kuvekalović

#Nataša Bekvalac

'