AKTUELNO

I dalje tenzija!

Pre dva dana, u subotu, održana je prva "Zadrugovizija" u trećoj sezoni "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima. Mnogi su uživali, dobro se zabavili, a pale su i prozivke. 

Foto: Pink.rs

Naime, Kija Kockar bila je članica žirija, a kada je nastupila grupa koju su činili Tara Simov, Mateja Matijević i Stefan Kandić, koji su pevali pesmu "Beograd", Kija je rekla da su "kul kada prestane muzika" te su na mnogi shvatili da je ona na taj način prozvala Anabelu Bukvu, koja u originalu izvodi ovu pesmu. Za Pink.rs Kija je objasnila o čemu se radi.

Nisam ni pomislila na to, pomislila sam na ljude koji su pevali to da su bili katastrofa i da su najbolje zvučali kad su prestali da pevaju. Štaviše, to je bio kompliment za pesmu, jer original dobro zvuči, oni su bili katastrofa. Ali dobro, imali su tremu, sve je to normalno, to je samo zabava. Ja jesam na neki način "prozvala", rekla sam kao "Hit za sva vremena", to nije hit za sva vremena, ta pesma i dalje traje, možda će biti za deset godina hit za sva vremena, ali nije dostigla taj nivo. Eto, ako je to prozivka, neka bude, ali nisam ni pomislila na tu ženu - istakla je Kija.

Foto: PInk.rs/N. Vujčić

Mi smo kontaktirali Anabelu kako bismo čuli da li ima komentar na ono što je Kija rekla.

Nemam komentar na to, zaista. Zovite Relju Popovića - poručila je Anabela za naš portal.

Foto: Andrej Nihil

Da li će ovo izazvati nove nesuglasice preostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Anabela Bukva

#Kija Kockar

'