AKTUELNO

Razvezao jezik.

Vladimir Tomovic ostavio je veliki utisak na pojedine takmičarke, pa su tako od samog starta njihovog učešća davale sve od sebe da osvoje njegovo srce. Iako je Mina Vrbaški bila jedna od onih koja je svim silama pokušavala da mu se prikloni i uplovi u vezu sa njim, došlo je do naglog preokreta kada se oglasila njegova majka i izričito mu naredila da se kloni nje. Mina je zbog toga psihički klonula, posebno zbog činjenice da se Vladimir distancirao od nje i započeo igru sa ostalim zadrugarkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bismo saznali da li se u porodici Tomović promenila situacija, ali i da li su o Mini promenili mišljenje, mi smo odmah kontaktirali njegovog brata, Vladana Tomovica koji je do daljnjeg ostao pri svom stavu da devojke niskog morala ne žele u svojoj kući.

- Svakoga ko pati mi je žao, ali to ne menja naš stav. Vladimira niko ne može da natera da sa nekim bude u vezi, to je mišljenje naše majke, a na njemu je da li će da ga ispoštuje. Verujem da je i on svestan šta je Mina pokazala kroz sve tri sezone, a sve je to naša majka gledala i naravno da to ne odobrava. Kada bih nešto mogao da joj poručim, to bi bilo da u Vladimiru gleda prijatelja. Mlada je i ne trebaju joj tenzije. To je sve što mogu da kazem, nemam potrebu da je podsećam na to šta je radila, ona to vrlo dobro zna i svesna je - rekao je Vladan.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Vladan je i te kako našao opravdanje za postupke Ivane Krunić koja je bila u prisnijem odnosu sa Vladimirom prethodne noći. On nije pokazao nezadovoljstvo kada su njih dvoje u pitanju, ali će sačekati odvijanje situacije za koju veruje da će biti dobra i pozitivna.

- Za sada su mi skroz okej, ali kako će dalje biti to ćemo videti. Što se tiče Čolaka, otkud znam... Svako ima pravo na grešku. Biće prilike, pa ćemo pričati i o tome - naveo je Vladan.

Foto: TV Pink Printscreen

O Mioni Jovanović, sa kojom se Vladimir posebno zbližio u poslednjih nekoliko dana, nije imao izgrađen stav, upravo zbog njene povučenosti, ali nije sakrio koja bi zadrugarka iz njegovog ugla bila primerena njegovom bratu.

- Ok je Miona za sada, a kakva će biti, videćemo. Po mom mišljenju, ne postoji nijedna osoba koja bi parirala Vladimiru, ali za moj ukus bi svakako bila Jelena Pešić - zaključio je Tomovićev brat.

Autor: K. R.

#Vladimir Tomović

'