AKTUELNO

Nisu više mogli da je slušaju!

Zadrugari su ponovo ušli u žestoki konflikt nakon što je voditelj Milan Milošević postavljao pitanja u emisiji ,,Pitanja gledalaca".

Maja Marinković naišla je na osudu kada je uvredila Minu Vrbaški, a sve zbog toga što je ona u prethodnoj sezoni Zadruge 2 priznala da se bavila najstarijim zanatom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je tebi kriva Maja Marinković? - glasilo je pitanje.
Ja sam njoj rekla da nije ništa kriva, dok sam ja ležala u krevetu nisam htela da pokažem da sam budna, čula sam kako me provocira. Majo, ja sam tebi rekla da nisi kriva, sve je bilo normalno, a onda odjednom ustaje ujutru i provocira! - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da zbog Vladimira neću da te čačkam! Ja o Mini mišljenje nisam promenila, stojm iza svih reči! Ona je deklarisana prostitutka! - rekla je Maja.

Filip Đukić više nije mogao da sluša priču koja se nekoliko puta ponavljala u Beloj kući, a smatra i da to Minino priznanje nije razlog da zbog toga svaki put bude napadnuta.

Da li hoćeš da kažeš da je ona loš čovek ako je to priznala?! Smaraš! Ružno je da se uvek hvataš za to, dosadna si! - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste loš čovek, prema meni je ispala ljigava! - rekla je Maja.
Može Maja da leži sa deset prostitutki i moralnih osoba, ni jedno ni drugo neće preći na tebe. Ona se bavila prostitucijom, ali ako se vaša komunikacija svodi na to da je ona prostitutka, onda... - rekao je Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'