AKTUELNO

Biće to fešta za pamćenje!

Nedeljama unazad kruže glasine o tome da u vezi Darka Lazića i Marine Gagić stvari ne funkcionišu baš kako treba. Pričalo se čak i da je Lazića nevenčana supruga s detetom napustila, što on demantuje i poručuje zlim jezicima da će se Marinom uskoro i zvanično oženiti.

Foto: Pink.rs.

- Verujem da će se mnogi razočarati, ali moja i Marinina veza je u najboljem redu i nismo razdvojeni. Sa bivšom ženom sam bio kada je dovela Lorenu i to je jedina istina. Kakvo crno pomirenje s Anom? Ženim se Marinom u maju. Nikakve afere i teorije zavere ne postoje. Marina je moja buduća žena i majka mog sina - rekao je folker, koji ističe da Marinina fotografija kojom aludira da joj je samo sin važan ne znači rastanak.

Foto: / Printscreen Instagram

- Marina je objavila fotografiju sa našim sinom i napisala da joj je samo on važan. Iz toga je ispalo da smo se posvađali, razišli i da sam ko zna šta uradio. Ona voli da ode kod svojih roditelja, što je potpuno normalno, pogotovo kada sam van grada i kada je sama sa bepcem. Ispade haos ni iz čega. Ponavljam, s nama je sve kako treba, spremamo se za koncert, Marina ima prelepu haljinu i hajde da se okrenemo nekim lepšim stvarima -zaključio je Lazić.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Marina Gagić

#svadba

'