AKTUELNO

Marijan Šarić je za portal Pink.rs otvorio dušu i ispričao šta se zapravo desilo sa zadrugarkom na čijem udaru se našao!

Veliku pažnju prethodne noći privukla je ispovest zadrugarke Ive Grgurić. Poznati hrvatski milioner, poznatiji kao "dobri tajkun", našao se na udaru Ive, koja ga je optužila da je zlostavljao. U pitanju je Marijan Šarić, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njim kako bismo čuli i njegovu stranu priče.

Kako gospodin Šarić kaže, on sa Ivom nikad ništa nije imao, te da joj je samo pomogao jer mu je bilo nje žao.

- Ja sam napravio dosta stanova u Zagrebu i njih izdajem. Jedan gospodin koji radi za mene se bavio tim iznajmljivanjem stanova, ja nisam znao ko je Iva, ko je u stanu, koga je doveo, nisam imao pojma. Nju je navodno doveo neki Mateo, ja nisam znao ko je čovek, on je platio za dve godine unapred osam hiljada evra. Ispod tog stana postoji kafić koji drži moj sin, ja sam bio u kafiću, tu su sedele tri cure, "Dobar dan, dobar dan, kako ste" ja nisam imao pojma niti se bavim time, ceo svet sam obišao, mogao sam da imam cure kakve sam hteo. To je bilo pre tri godine, oni govore da ja imam 70 godina, ja imam 64. Ona je pitala "Sused, je l' možemo popiti kafu", popili smo kafu i to je to. Ja sam tu dolazio svaki dan u kafić, svaki put se lepo javim "Dobar dan, dobar dan" i ništa više. I zove ona jednog dana mene, panično, kaže kako je Mateo maltretira i da hoće da je izbaci iz stana. I ja kažem tom čoveku koji radi za mene da mi je žao, da pomogne curi, ispričala je da iz neke sirotinje, a ja sam takav da volim da pomognem. I rekao sam da je odvede u stan u Mlinovima, neki ljudi koji su tu bili su izašli iz njega, bio je slobodan, i ja sam rekao da je odvede u taj stan. I ona je bila u tom stanu u Mlinovima i jednog dana mi se požalila da ima nekih zdravstvenih problema. Ja sam pozvao jednog doktora da ode kod njega na pregled, ona je otišla i to je bio užas, katastrofa, da vam ne pričam, zadnji stadijum HPV virusa, hitna operacija, da ne ulazim sad u to, to su njene zdravstvene stvari, ja sa njom ništa nisam imao baš zbog toga, ona je pričala da sam joj ja pretio, a ja miša ne bih zgazio - ističe Marijan.

Foto: Privatna arhiva

On je dodao da mu uopšte nije bilo svejedno kada je slušao laži koje je izgovorila o njemu, te da mu nije jasno zašto je Iva to uradila.

- Danas dok sam slušao njene reči, te laži, to mi je bilo užasno, ne mogu sebi doći. Ja sam samo dobre duše hteo pomoći, a ona mi ovako vraća. Ja nikakve veze nisam imao, samo sam je upozorio da ne dovodi gore, to su mi susedi rekli, da ne dovodi gore 20, 30 momaka koje je dovodila, to je njen problem, ali ja sam joj rekao "Iva, ne možeš da ih dovodiš tu, to je moj stan, izvoli napusti stan, doviđenja". Priča da je moja žena tukla, da je moja ćerka tukla, to su notorne laži. Ona mi se trebala zahvaliti kao Bogu što sam joj pomogao i odveo je kod pravog doktora, to je bio zadnji stadijum tog virusa HPV, da je nisu operisali... Nisam ni pomislio nakon toga svega da imam seksualne odnose sa njom, a kamoli da sam imao. Ja sam njoj spasio život, to je prava istina - rekao je gospodin Šarić.

Iva je istakla da se požalila majci na sve probleme koje ima, a da joj je ona rekla da ostane sa njim jer je i njima pomagao. Marijan Šarić je i time bio šokiran.

- Ja u njene porodične odnose neću ulaziti, ne znam ni šta je žena rekla, a ja čisto sumnjam da bi žena svoju ćerku na takve stvari nagovarala. Ja sam nju jednom upoznao, žena ima dvoje dece, normalna je, normalno razgovarala i što bi svoje dete nagovarala na takve stvari, glupost - rekao je gospodin Šarić.

Kako nam je istakao, on je već kontaktirao advokata i planira da tuži Ivu za laži i klevete koje je o njemu iznela na televiziji sa nacionalnom frenkvencijom.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'