AKTUELNO

Koliko uživaju u tropskim krajevima govore i fotografije na kojima se vidi da porodica čitav dan provodi na plaži.

Popularna srpska pevačica Ivana Selakov ovih dana boravi na Maldivima sa suprugom Peđom i ćerkom Krunom. Ovo je njihovo prvo letovanje sa naslednicom u kojem maksimalno uživaju, a pevačica sa egzotične destinacije prenosi utiske.

PROČITAJTE JOŠ: HVALA BOGU ŠTO SAM OSTALA NORMALNA: Nakon što se zvanično razvela od Rađena, Ana Kokić u iskrenoj ispovesti otkriva u kakvom je sada odnosu sa njim!

View this post on Instagram

Necu kuci 🥺

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

- Celo leto sam radila i jedva sam dočekala početak septembra da odem na odmor. Uživamo maksimalno, imamo bungalov na samoj plaži, jer nam je to najkomotnije zbog Krune. Po ceo dan se kupamo sa njom, jer je voda topla. Uveče posle večere odmah idemo na spavanje da bismo bili među prvima na plaži - kaže Ivana i dodaje:

View this post on Instagram

🥰🥰🥰

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

- Ovakav odmor do sada nikad nisam imala jer smo Peđa i ja uvek birali aktivan odmor sa promenom nekoliko destinacija. Uživam u svakoj sekundi sa ćerkom koja obožava vodu i da se brčka po ceo dan.

Koliko uživaju u tropskim krajevima govore i fotografije na kojima se vidi da porodica čitav dan provodi na plaži. Dok Ivana i Peđa uživaju u koktelima na plaži, mala Kruna, koja je rođena u novembru prošle godine, svako malo je u zagrljaju jednog od roditelja.

View this post on Instagram

Najlepse letovanje 👨‍👩‍👧

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

Autor: Pink.rs

#Ivana Selakov

'