AKTUELNO

Iskreno i otvoreno.

Pop zvezda Ivana Selakov ovo leto, kao i sve njene kolege, provodi radno i to uglavnom na crnogorskom primorju. Sada se obrela i u našoj prestonici, a pre nego što je stala na binu i zapevala, otvorila je dušu za naš portal.

Ja sam super i uvek se super osećam kad je leto, družimo se malo u Beogradu i ovde se osećam kao kod kuće - ističe na početku Ivana.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ivana je otkrila da joj je ovo leto bilo radno i da će tako biti i dalje, ali da li pored zakazanih nastupa naći vremena da se malo odmori i uživa sa svojom naslednicom i suprugom.

Još uvek traje leto, ja ću i dalje ići u Crnu Goru i imaću još dosta nastupa do kraja leta. Imala sam neke kratke predahe, tri ili četiri dana iskoristim između dva nastupa, mada ja to ne računam, jer sve što je između dva nastupa i što je kraće od sedam dana meni i nije odmor. Planiram početkom septembra da odem bar sedam dana negde, ne znam još gde, idemo ćerka, suprug i ja, tako da jedva čekam - otkrila je pevačica.

Kako njega naslednica Kruna raste, Ivana sve jasnije uočava svoje osobine koje je devojčica nasledila i ističe da joj je uloga majke najlepša uloga u životu.

Uloga majke je stvarno najlepša uloga i sve ono što su pričali je stvarno tako i još lepše. Kruna je jedno tako stvarno posebno dete, mislim svako o svom detetu priča sve najlepše, ali ona je stvarno posebna. Ona je puna energije, stvarno je onako napredna. Jako je rano i počela da puzi, skoro prohodala sama, tako da je puna energije, jako je vesela i pozitivna, vrcava. Obožavam da provodim vreme sa njom, tako je ona moja omiljeno društvo i jedva čekam da progovori, da čujemo i vidimo šta će to biti, jedva čekam da čujem njene "izvale" - navela je Selakov, a onda otkrila na koga njena naslednica liči.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Liči na nas dvoje, stvarno. I jedno i drugo vidimo u njoj nešto naše, tako da volela bih definitivno da bude muzikalna na mene. Mada je i Peđa muzikalan jako, ali više bih volela da bude na mene (smeh). Volela bih da bude dobar čovek, da bude pametna, vredna, ali pre svega dobar čovek. Prepoznajem i neke moje i neke Peđine fazone, čak i bakine, tako da videćemo i jedva čekamo. Svakim danom se nešto menja novo kod nje i jedva čekam da poraste još više - kaže uzbuđeno Ivana.

Pred leto Ivana je svoju publliku obradovala i izdala četiri nove pesme, a pesma sa DJ Šonetom je najbolje prošla. Pevačica ističe da je zadovoljna reakcijama publike, pa je otkrila da sprema još jednu novu pesmu koju će izdati uskoro.

Ovo sa Šonetom je bilo totalno spontano, mislim mi sarađujemo već dugo godina, imamo "Probijam led" i "Igraj dok postojiš". Sada me je on pozvao, ja sam pristala zarad nekog starog prijateljstva i druženja i super je ova nova pesma ispala. Što se tiče ove četiri pesme koje sam izdala i koje sam ja sama snimila, najbolje je prošla pesma "Eto zato" i baš sam zadovoljna. Imam još jednu pesmu koja nije još snimljena. Čekam neki pravi trenutak da je snimim, nešto ne žurim, ali je imam - zaključila je Ivana.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte kompletan intervju sa Ivanom.

Autor: D. Cakić

#Ivana Selakov

'