AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa odgovornim urednikom dnevnog lista "Srpski telegraf" Borisom Vukovićem, istoričarom Sašom Adamovićem i Mišelom Zubenicom iz Centra za proučavanje globalizacije.

Kako se i na koji način prelamaju uticaji i interesi velikih sila na području Srbije,u trenutku rešavanja ključnog srpskog pitanja i koliko bi evropski blok i međunarodna zajednica mogli biti bliskiji sa Srbijom? Da li će uticaj Donalda Trampa biti dovoljno snažan da odobrovolji i one, do sada, nesalomive kada je reč o kosmetskom pitanju i kome se žuri da se reši kosmetski čvor?Naši gosti,na ovu temu,su karijerni diplomata Zoran Milivojević, predsednik Centra za proučavanje globalizacije Dejan Miletić i Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost.

U poslednje tri decenije broj alergija je utrostručen, zbog čega mnogi stručnjaci ističu kako su alergije postale bolest 21. veka. A koji su to alergeni koji najčešće izazivaju reakcije na koži i disajnim putevima, kako prepoznati alergijske reakcije i šta treba uraditi kako bi se one sprečile, tema je o kojoj razgovaramo sa pulomologom prim. dr Tatjanom Radosavljević i dermatologom prim. dr Aleksandrom Adamovićem, koji je i direktor Zavoda za kožne i venerične bolesti.

O novim detaljima posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića KiM, istorijskom trenutku, histeričnoj kampanji protiv rešenja kosmetskog pitanja,najvećem etničkom inženjeringu,nastavku briselskog dijaloga i najvećim obmanama srpskog naroda u južnoj pokrajini, ekskluzivno za "Novo jutro", govori direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

"Pod reflektorima" nam je ovoga jutra glumica Nada Blam sa kojom ćemo razgovarati o predstojećoj pozorišnoj sezoni i njenoj novoj predstavi koja će premijerno biti izvedena tokom ovog meseca.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici "Hit jutra" ugostićemo Anu Bekutu koja će nam otrkiti sve detalje vezane za njen solistički koncert koji će 25. oktobra biti održan u Sava centru.

Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra će nam pokazati neki od njihovih sjajnih trikova.

Kakve rezultate u praksi je do sada dala primena Zakona o sprečavanju nasilja u porodici i na koji način se može sprečiti vršnjačko nasilje, tema je o kojoj razgovaramo sa advokatom Nebojšom Perovićem.

Da li je spreman za ulazak u Zadrugu 2, sa kim će se tamo družiti, a prema kome neće imati nikakvog pardona, samo su neka od pitanja za Lepog Miću.

Na samom kraju naše emisije ugostićemo članove KUD "Moravac" iz Ćićevca, koji će se pobrinuti za dobru i razgiranu atmosferu u našem studiju.

#Kosovo i Metohija

#Marko Đurić

'