AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa urednikom u dnevnom listu "Večernje novosti" Nikolom Nedeljkovićem, političkim analitičarom Brankom Radunom i glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Srpski telegraf" Milanom Lađevićem.

- Kako bi Brisel mogao da reaguje na poruku Johabesa Hana o korekciji granica na KiM, po kome je podela Kosova predlog sa zamkama, koje najnovije poruke o dijalogu stižu iz Brisela, zašto bi Evropa trebalo da podrži razmenu teritorija i ko gura Kosovo pod tepih, a ko rešava goruće pitanje, o tome sa marketinškim stručnjakom Nebojšom Krstićem i predsednikom skupštinskog odbora za KiM Milovanom Drecunom.

- Kada će Srbija dobiti prvu Banku polnih ćelija i da li će to za parove značiti, lakše i jeftinije do bebe? Na naša i vaša pitanja odgovara jedan od najpoznatijih ginekologa dr Mima Fazlagić.

- Zbog čega su hronike u štampi pune slučajeva seksualnog zlostavljanja sopstvene dece, koji je profil takvih silovatelja, da li su, za počinioce ovih dela, sudske prakse preduge, a kazne preblage i kada incest nije kažnjiv? Na ovu temu govore psihijatar prof.dr Jovan Marić, koordinatorka "Sigurne kuće" Vesna Stanojević i advokat Jovanka Zečević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ko ima hrabrosti za promene i ko mora da misli na budućnost Srbije, a ko ostaje zatvoren u prošlosti i skriva se iza svojih grešaka, pitamo zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

- "Pod reflektorima" - glumac

- "Hit jutra" rezervisan je za etno zvuk i pesmu Dragice Radosavljević.

- Koja pravila određuju alimentaciju i šta se dešava kada je i sdud nemoćan pred prevarom? Ovog jutra savete daje advokat Nikola Sekulić.

- Šta je kultura, a šta kulturna elita Beograda i kako se nova funkcija uklapa sa njegovim senzibilitetom, ali i radom, pitamo direktora Centra Beogradskih festivala, kompozitora i producenta Damira Handanovića.

- Zbog čega su svetski uspesi bejzbol reprezentacije Srbije u medijskoj senci nekih drugih sportova i kako su srpski bejzbol igrači pokorili Ameriku, čućemo do najstarijeg reprezentativca Danijela Kozjaka i predsednika Bejzbol saveza Srbije Milana Zonića.

Foto: RTV Pink

- Kroz svet magije, i ovog jutra, vode nas najbolji srpski mađioničari-iluzionisti Zeka i Pixi.

- Zašto se uvek dobro oseća u svojoj koži, zašto je važno da emituje dobru energiju i kakve vibracije šalje njena nova pesma, pitamo pevačicu Sanju Kocić.

#Novo jutro

#najava

'